O NAMA

Angella Hotel & Residence

U srcu turističkog, kulturnog i noćnog života na Kopaoniku, Hotel Angella je prava prilika za odmor i uživanje na planini. Nalazi nekoliko minuta hoda od skijaških liftova koji će Vas povezati sa raskošnim zimskim čarima. Hotel Angella je savršen izbor za užitak u zimskim sportovima, rekreaciju i relaksaciju. 

Hotel je uređen prema poslednjim svetskim starndardima ugostiteljstva. Sobe su opremljene besplatnom Wi-Fi konekcijom, plazma televizorima, mini-barovima i instant room service uslugama. 

Gostima i gošćama je svakodnevno na raspolaganju i pristup apartmanima u Konaku Maglič.

Hotel Angella vredno radi na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, hotel se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji hotela su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, džakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pruži pravi užitak i odmor od svakodnevice, Hotel Angella redovno ažurira svoje sadržaje i ponudu. U ponudi imamo i spa centar sa masažnim sobama, ski-depo & rent, parking i dečiji klub sa igraonicom za mališane. 

Hotel je prilagodljiv za sve uzraste i sva godišnja doba. 

Zimi možete uživati u prazničnim čarolijama, a leti u svežoj izolaciji od vrućina i obaveza!

Dobro došli!

SPA

WI-FI

TERETANA

SKIJAŠNICA

DEČIJA IGRAONICA

PARKING

HOTEL ANGELLA

Konaci d.o.o Kopaonik
Sunčani vrhovi bb
36354 Kopaonik

PIB: 110339492
M.B: 21339440

Registar turizma BTP 21/2018

U svakom trenutku možete kontaktirati našu recepciju. Naše ljubazno osoblje će Vam biti na raspolaganju oko svih dodatnih informacija ili pitanja koja možete imati u vezi sa rezervacijom smeštaja. Dobro došli!