fbpx

O NAMA

Angella SPA & Wellness

U srcu turističkog, kulturnog i noćnog života na KopaonikuAngella SPA & Wellness je prava prilika za odmor i uživanje na planini. Nalazi nekoliko minuta hoda od skijaških liftova koji će Vas povezati sa raskošnim zimskim čarima. Angella SPA & Wellness je savršen izbor za užitak u zimskim sportovima, rekreaciju i relaksaciju. 

Objekat je uređen prema poslednjim svetskim starndardima ugostiteljstva. Sobe su opremljene besplatnom Wi-Fi konekcijom, plazma televizorima, mini-barovima i instant room service uslugama. 

Gostima i gošćama je svakodnevno na raspolaganju i pristup apartmanima u Konaku Maglič.

Angella SPA & Wellness vredno radi na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, Angella se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pruži pravi užitak i odmor od svakodnevice, Angella SPA & Wellness redovno ažurira svoje sadržaje i ponudu. U ponudi imamo i spa centar sa masažnim sobama, ski-depo & rent, parking…

Smeštajni objekat Angella je prilagodljiv za sve uzraste i sva godišnja doba. 

Zimi možete uživati u prazničnim čarolijama, a leti u svežoj izolaciji od vrućina i obaveza!

Dobro došli!

SPA

WI-FI

TERETANA

SKIJAŠNICA

PARKING

Angella Resort d.o.o                                                             

Hercegovačka 14
11000 Beograd
M.B: 21339440
PIB: 110339492
Registar turizma: BTP 21/2018
Ogranak Angella
Trg Josifa Pančića 2A
36354 Kopaonik