fbpx

U periodu od 27 do 29.avgusta 2021.godine u  okviru organizacije Sportskog udruzenja Na sve strane iz Beograda, bice odrzana osma po redu trka TRI STRANE KOPA! 

Svi smo svedoci izazovnih I teskih dana prouzrokovanih nepovoljno epidemioloskom situaciju, ali ispred svih nas su novi I lepsi izazovi, priroda I sjajno druzenje! Vas boravak na Kopaoniku ovog leta mozete upotpuniti brojnim aktivnostima u prirodi, od kojih je jedna u nizu avantura na dva tocka. 

Bilo da ste rekreativni vozač, u solidnom treningu ili ljuti profesionalac, ovde mozete pronaci za svakoga po nešto. TRI STRANE KOPA su tri staze, kategorisane po kilometraži, morfologiji I težini terena, ali svakako podjednako lepih predela i obeležja po kojoj su dobile nazive. 

STAZA BELI MEDA

Da li ste čuli za Belog Medu? Beli Meda je jedan od najpoznatijih turističkih simbola Kopaonika i ima svoju stazu koja je predvidjena za rekreativce na dva točka. Dugačka je 20km I nakon završene trke nateraće vas da poželite još koji kilometar kroz  šumske predele!  Za detaljnije informacije I prijavu, pogledaj ovde.

STAZA JELA

Jela je kraljica Nacionalnog parka Kopanik I pravi odmor za glavu I oči. Ukoliko ste prošle godine upoznali stazu Belog Mede, onda ove godine sigurno birate stazu Jela! Jela je malo ozbiljnija od Mede I dugačka je 35km.  Za detaljnije informacije I prijavu, pogledaj ovde.

STAZA PANČIĆ

I naravno, naša najteža koja vodi do vrha, staza Pančić! Najteža staza u okviru našeg maratona koja će vam slikovito pojasniti naziv maratona TRI STRANE KOPA. Sa završenom trkom, obići ćete sve tri strane Kopaonika, sa mnogo uspona I vrhunskih spusteva. Za detaljnije informacije I prijavu, pogledaj ovde.

Ukoliko zelite aktivan odmor za Vas I Vasu porodicu,  toplog srca Vam preporucujemo bas ovu avanturu!

U saradnji sa organizatorima, mozete ugovoriti organizovan prevoz, a mi cemo Vas rado ugostiti. 

Za detaljnije informacije I prijavu, pogledajte ovde.