fbpx

U periodu od 27 do 29.avgusta 2021.godine u  okviru organizacije Sportskog udruzenja Na sve strane iz Beograda, bice odrzan sesti po redu TRAIL RACE KOPAONIK! 

Svi smo svedoci izazovnih I teskih dana prouzrokovanih nepovoljno epidemioloskom situaciju, ali ispred svih nas su novi I lepsi izazovi, priroda I sjajno druzenje! Vas boravak na Kopaoniku ovog leta mozete upotpuniti brojnim aktivnostima u prirodi – Bilo da ste rekreativac ili iskusan trkač, trčite sami ili u društvu – vidimo se na Kopu! 

Kao I prethodnih godina, sa radošću I nestpljenjem sportsko udruzenje  Na sve strane, poziva sve ljubitelje sporta, prirode I druženja da trče na Kopu. Bilo da ste novi ili iskusni trkač,  pripremili su predivno  iskustvo za sve Vas. A tu je naravno nešto I za one najmlađe I najslađe trkače! 

7K 

Ukoliko ste rekeativni trkač koji je odnedavno zavoleo trčanje, a uz to volite prirodu I nove avanture? Staza 7K je izbor za Vas! Kopanička šuma “Crvene Bare” je reon za predivno trail trčanje bez imalo muke čak I za apsolutne početnike. Ponesite  pozitivnu energiju I uživajte u 7km dugačkoj stazi! Za detaljnije informacije I prijavu, pogledajte ovde.

15K

Trke I kilometri vam nisu nepoznati I znate tačno koje patike odgovaraju terenu koji je priroda oblikovala?  15 K Vas čeka! Ova trka je namenjena iskusnijim trkačima, ali ćete u njoj uživati čak iako ste se nedavno zaljubili u svet dugih pruga. Za detaljnije informacije I prijavu, pogledajte ovde.

KIDS

I naravno, jedan od najlepših prizora na Kopaoniku, koji možete videti, su najmladji trkači! Upravo zato i ove godine za sve klince i klinceze sportsko udruzenje Na sve strane, organizuje  „Trail race kids“ trku koja za cilj jedino ima dobru zabavu i upoznavanje dece sa prirodom Kopaonika. Za razliku od Trail race trke za odrasle, svi učesnici trke za najmlađe su pobednici i svako dete dobija medalju na kraju, a oni najbolji i poklon paketiće koje su za njih pripremili prijatelji i sponzori trke.

U okviru manifestacije kao I svake godine nudimo organizovan prevoz I smeštaj za sve učesnike. Za detaljnije informacije I prijavu, pogledaj ovde.